WordPress webbyrå med lång erfarenhet

WordPress passar alla. Små och stora företag, bloggare, tidningar, myndigheter, fackförbund och evenemang är bara några exempel från vår produktion som WordPress webbyrå. Några av de mer ansedda exemplen hittas i showcase galleriet hos WordPress Foundation.

Den senaste siffran visar att över 26% av webben består av webbplatser som drivs antingen av WordPress i open source version eller tjänsten hos wordpress.com.

Från att ha varit specifikt efterfrågat är WordPress nu snarare standardverktyget även här i Sverige och har en marknadsdominans på 77% enligt CMS-crawler.

Med både färdiga och egenutvecklade teman är plattformen användarvänlig i sitt redigeringsläge där man som användare kan fokusera på det som varken kräver tekniska eller grafiska förkunskaper: budskapet och innehållet. Det är bland annat därför som webbplatser som bygger på denna open-source plattform underlättar för sökmotorer att hitta och indexera dem.

Med open source versionen av WordPress öppnas möjligheten att utveckla ett eget och helt unikt tema med de funktioner som er organisation behöver, utan licenskostnader och det är precis vad vi på IW STHLM WordPress Webbyrå är experter på. Vi gör teman efter enkla eller avancerade kravspecifikationer, med eller utan integrationer och alltid med dokumentation och personlig utbildning i att hantera slutprodukten. Letar du efter en webbyrå med spetskompetens som kan hjälpa dig förverkliga ditt WordPress-projekt kan du göra en detaljerad förfrågan till oss eller använda snabbformuläret nedan.

Det är ingen hemlighet att vi på IW STHLM har tjatat om WordPress sen 2009 då vi lämnade ett ordinärt, licensbaserat CMS-system bakom oss för att jobba med framtidens open source. Vi har producerat hundratals små och stora webbplatser i WordPress och det är inte mycket vi idag inte kan förverkliga i det som blivit vårt signatur-CMS. 

Letar du efter WordPress-expertis?

  • Genom att fylla i offertformuläret genererar du ett mail till oss med de uppgifter du fyller i. Vi raderar mailet efter en månad om vi inte etablerar en fortsatt kontakt med dig. Läs mer

Se fler tjänster

Webbdesign

Webbdesign

Vi designar för WordPress

Mobile First

Mobile First

När det är mobilen som ska visa webbplatsen först.

webbprojektledning-liten

Planering

Planering

Från kravspec till färdigt projekt

Insamlingssystem för bistånd

Insamlingssystem för bistånd

Vi hjälper dig samla in pengar på webben utan dyra licenser

Grafisk Formgivning

Grafisk Formgivning

Vi hjälper dig med logotyp, grafisk profil och sådant