Är det dags att förnya, förbättra, satsa mera, eller börja med WordPress?

Vi på IW STHLM brinner för att hjälpa företag och organisationer nå sina mål med hjälp av webben. När du kontaktar oss börjar vi med att skaffa oss koll på vad det är du önskar förverkliga. Lägg därför gärna ett par minuter på formuläret nedan så återkommer vi så snabbt vi kan.
  • Genom att skicka in uppgifterna i formuläret samtycker du till att vi behandlar dem i enlighet med vår integritetspolicy

  • Accepted file types: pdf.
    NOTERA: endast en fil, endast .PDF format. Har du fler filer eller önskar inte använda formuläret kan du istället mejla till epost@iwsthlm.se
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hej!

Kul att du är nyfiken på IW STHLM. Vi är en Stockholms-baserad byrå som älskar att planera, designa, utveckla och förvalta webbplatser baserade på open source. Vi brinner för fleråriga samarbeten med ideella verksamheter, konsulter, startups och teknikföretag och att hjälpa dem att nå sina mål, stärka varumärket och öka försäljningen med hjälp av webben.

Vi har en story..

Efter nästan tio år med ett äldre CMS-system började vi år 2009 att bli nyfikna på öppen källkod (speciellt WordPress) som grunden för hemsidor, när de flesta fortfarande avfärdade plattformen som ett bloggverktyg.
Vi hade vid det här laget redan jobbat med webb sen 2001 då vi ringde runt till svenska företag och förklarade att telefonkatalogen var utdöende och att man nu skulle börja marknadsföra sig på nätet istället.
Det var såklart många som skrattade åt det påståendet på den tiden men några år senare hade vi ändå samlat på oss nästan 10 års erfarenhet av att hjälpa företag och organisationer att etablera sig på nätet och vi bestämde då att påbörja en ny resa. En resa inom open-source webbutveckling som började med att vi grundade IW STHLM som blev Sveriges första renodlade WordPress-webbyrå.

Vår vision

IW STHLM står för ”Intelligent Webb Stockholm” och bygger från grunden på den vision som uppstod hos oss 2009 och som handlade om att tiden för de gamla licensbelagda, stängda CMS-systemen som vi hade jobbat med tidigare var över för denna gång och att open source lösningarna var här för att stanna och dominera framtiden. Tio år senare kan vi konstatera att vi hade rätt och att verktyg som bygger på open source och i synnerhet WordPress, numera helt dominerar marknaden som redigeringsverktyg för hemsidor.

Vårt erbjudande

Med ett sammansvetsat kärnteam och ett väletablerat nätverk av kompetenser kan vi hantera både små och stora webbprojekt.
Med våra välbeprövade arbetsmetoder och mångåriga kompetens inom webbdesign, webbprojektledning och spetskompetens i WordPress som CMS hjälper vi företag och organisationer att ta fram webb som verkligen stärker varumärket, ökar försäljningen och främjar kommunikationen.
Vi servar med stor flexibilitet och förståelse, där vår långa expertis kommer våra kunder till nytta när det gäller allt från rådgivning till förverkligande av projekt inom den digitala världen. Vi har ofta långa kundrelationer där vi idag kan visa upp exempel på samarbeten så långa som tio år!

Letar du webbyrå?

Vi fyllde nyligen 10 år som “IW STHLM” och har hunnit med att producera hundratals webbplatser i WordPress till bistånd, ideella mål, konsulter, teknikföretag och uppstarter.
Några av de som valt IW STHLM:s kompetenser ser du nedan.

Känner du dig redo att inleda ett framgångsrikt samarbete så är vi intresserade av att höra mer om ditt projekt.  Du når oss via offertformuläret. Vi ser fram emot att höra från dig!