Är det dags att förnya, förbättra, satsa mera, eller börja med WordPress?

Vi på IW STHLM brinner för att hjälpa företag och organisationer nå sina mål med hjälp av webben. När du kontaktar oss börjar vi med att skaffa oss koll på vad det är du önskar förverkliga. Lägg därför gärna ett par minuter på formuläret nedan så återkommer vi så snabbt vi kan.
  • Genom att skicka in uppgifterna i formuläret samtycker du till att vi behandlar dem i enlighet med vår integritetspolicy

  • Accepted file types: pdf.
    NOTERA: endast en fil, endast .PDF format. Har du fler filer maila till offert@iwsthlm.se
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hej!

Kul att du är nyfiken på IW STHLM! Vi är en Stockholms-baserad byrå som gillar webbutveckling med open source. Vi brinner för att hjälpa ideella verksamheter, konsulter, startups och teknikföretag att nå sina mål samt stärka varumärket och öka försäljningen med hjälp av webben.

Vi har en story..

Efter nästan tio år med vanlig webb började vi 2009 att lockas av open source och WordPress som grunden för hemsidor, när de flesta fortfarande avfärdade plattformen som ett rent bloggverktyg. Vi hade vid det här laget redan jobbat med webb i många år, ända sen 2001 då vi ringde runt till svenska företag och förklarade att telefon katalogen var utdöende och att man nu skulle börja marknadsföra sig på nätet istället. Det var såklart många som skrattade åt det påståendet men 2009 hade vi ändå samlat på oss nästan 10 års erfarenhet av att hjälpa svenska företag att etablera sig på nätet och vi bestämde då att påbörja en ny resa. En resa inom open-source webbutveckling som började med att vi grundade IW STHLM som blev Sveriges första renodlade WordPress-webbyrå.

Vår vision

IW STHLM står för ”Intelligent Webb Stockholm” och bygger från grunden på den vision som uppstod hos oss 2009 och som handlade om att tiden för de gamla licensbelagda, stängda CMS-systemen som vi hade jobbat med tidigare var över för denna gång och att open source lösningarna var här för att stanna och dominera framtiden. Tio år senare kan vi konstatera att vi hade rätt och att WordPress numera helt dominerar marknaden som redigeringsverktyg för hemsidor.

Vårt erbjudande

Med både ett sammansvetsat kärnteam och ett etablerat nätverk av experter kan vi hantera både små och stora webbprojekt. Våra välbeprövade arbetsmetoder och mångåriga kompetens inom webbdesign och webbprojektledning gör att vi kan hjälpa företag och organisationer att ta fram webb som stärker varumärket, ökar försäljningen och främjar kommunikationen. Vi på IW STHLM jobbar alltid med målet att överträffa våra kunders förväntningar.

Letar du webbyrå?

Vi fyllde nyligen 10 år som webbyrå och har producerat hundratals webbplatser i WordPress till bistånd, ideella mål, konsulter, teknikföretag och uppstarter. Några av de som valt IW STHLM:s kompetenser ser du nedan. Nu vill vi gärna få en förfrågan från dig!  Du kan ringa oss på 08 559 160 33, snabbkontakta nedan eller använda det mer detaljerade offertformuläret. Vi ser fram emot att höra från dig.