Hosting med systemunderhåll på WordPress

I nära samarbete med våra kunder har vi tagit fram ett unikt hosting-system i premium format för dig som inte har tid att oroa dig för webbplatsens driftsäkerhet.

Vår premium hostinglösning erbjuder möjligheten att ta ett helhetsgrepp om webbplatsens drift och underhåll genom att koppla på regelbunden, schemalagd rutin för systemunderhåll, kraftig brandvägg och uppdatering av WordPress under kontrollerade former. Du behöver inte längre fundera på saker så som driftsäkerhet, senaste versionen av WordPress och om det händer något kritiskt på webbplatsen som du behöver bli informerad om.

Behöver du även utveckla webbplatsen vidare och bygga ut med funktioner och nya möjligheter kan vi även erbjuda timbank med fördelaktiga priser för WordPress-webbutveckling men också personlig support till er webbredaktör.

Fördelen med den här typen av heltäckande hosting är att er organisation slipper ansvar och oro för säkerhetshål som ofta uppstår genom att inneha en inaktuell version av WordPress eller de installerade tillägg som er webbplats använder och samtidigt att alltid ha någon att vända sig till när det gäller webbens underhåll och vidareutveckling.

Låter denna premium hostinglösning som något för er? Fyll då i uppgifterna i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan med ett förslag.

Prisförfrågan hosting

  • Genom att fylla i offertformuläret genererar du ett mail till oss med de uppgifter du fyller i. Vi raderar mailet efter en månad om vi inte etablerar en fortsatt kontakt med dig. Läs mer om vår hantering av personuppgifter
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Våra tjänster

Webbdesign

Webbdesign

Vi designar för WordPress

Mobile First

Mobile First

När det är mobilen som ska visa webbplatsen först.

webbprojektledning-liten

Planering

Planering

Från kravspec till färdigt projekt

Insamlingssystem för bistånd

Insamlingssystem för bistånd

Vi hjälper dig samla in pengar på webben utan dyra licenser

Grafisk Formgivning

Grafisk Formgivning

Vi hjälper dig med logotyp, grafisk profil och sådant