Grafisk formgivning

Grafisk formgivning innebär för oss att skapa eller förbättra er grafiska identitet. I praktiken handlar det om experthjälp med logotyp, identitetsfärger och typsnitt som ska fungera optimalt på er webbplats och komplettera eller forma er grafiska profil.

Logotyp

Vi har kompetens och lång erfarenhet av logotypframtagning och har hjälpt flera framstående organisationer att ta fram en logotyp eller förbättra sin befintliga. Den process vi använder innebär en avstämningsprocess tillsammans med beställaren där flera förslag bearbetas och resulterar i en professionellt designad logotyp som levereras i alla nödvändiga format för både webb och tryck. Vi jobbar med begrepp så som experimentell idéskiss, vektorgrafik, typografi och balans.

Identitetstypsnitt

Vi älskar typsnitt och jobbar ofta med projekt där webbplatsen ska bygga på en väl genomtänkt typografi.  Idag har man genom olika webbfontlösningar möjligheten och friheten att använda tusentals väldesignade, professionella typsnitt på webbplatser och dessa erkända typsnitt stärker intrycket av er webbplats och jobbar för att ge ett välpolerat intryck av er verksamhet.

Bildspråk

Vi har tillgång till hundratusentals bilder och kan hjälpa er att välja ut och få licens till bilder som lämpar sig väl för er verksamhet. Vi är noga med bildval som stärker varumärket och förmedlar ert budskap på ett professionellt och grafisk tilltalande sätt men lika noga med att undvika fällorna med klyschor, amerikaniserade stereotyper och olämplig användning av etnisk tillhörighet i bilder.

Behöver ni förbättra er grafiska profil?

  • Genom att fylla i offertformuläret genererar du ett mail till oss med de uppgifter du fyller i. Vi raderar mailet efter en månad om vi inte etablerar en fortsatt kontakt med dig. Läs mer

Våra tjänster

Webbdesign

Webbdesign

Vi designar för WordPress

Mobile First

Mobile First

När det är mobilen som ska visa webbplatsen först.

webbprojektledning-liten

Planering

Planering

Från kravspec till färdigt projekt

Insamlingssystem för bistånd

Insamlingssystem för bistånd

Vi hjälper dig samla in pengar på webben utan dyra licenser

Grafisk Formgivning

Grafisk Formgivning

Vi hjälper dig med logotyp, grafisk profil och sådant