Hantering av dina personuppgifter

Vi på IW STHLM ska som företag informera och hämta in ditt samtycke till att vi hanterar dina personuppgifter enligt den nya dataskyddsförordningen GDPR som gäller fr.o.m 25 maj 2018. Personuppgifterna det gäller är namn, telefonnummer och e-postadress vilka är uppgifter som vi måste samla in för att kunna fullfölja vår affärsrelation och uppdrag gentemot det företag/den organisation som du representerar.

Vi undviker onödig lagring

Vår ambition är att inte lagra dina personliga uppgifter i något system om det är inte är så att det är absolut nödvändigt för att vi ska kunna fullfölja vårt uppdrag gentemot vår uppdragsgivare om du exempelvis är företagets/organisationens kontaktperson och språkrör gentemot oss.

Lagring i Gmail

Om du fyller i dina uppgifter i någon av formulären på vår hemsida så genereras ett mail till oss där uppgifterna som du fyllt i hamnar i en speciell inkorg. Vi går igenom dessa mail regelbundet och sparar enbart dina personliga uppgifter så som namn och telefonnummer om du har inlett ett samarbete och blivit kontaktperson för företaget/organisationen som anlitar IW STHLM.

Lagring i Visma eEkonomi

Uppgifter om ditt namn och e-postadress lagras tillsammans med det företag/organisation som du representerar om du agerar kontaktperson eller referens för fakturering.

Lagring i vår egna molntjänst

Uppgifter om ditt namn, e-postadress eller telefonnummer som du givit oss via digitala dokument så som kravspecifikationer, offerter eller liknande lagras under den tid som ditt företag/din organisation är aktivt. Vi raderar dina personuppgifter från företaget/organisationen där aktiv kontakt med oss inte skett på 12 månader. Vi raderar också kontaktpersoner då uppdragsgivare hör av sig och önskar informera om ny kontaktperson.

Säkerhet

Vi använder ett antal professionella säkerhetsåtstjänster för att skydda alla uppgifter inom företaget från åtkomst av obehöriga, stöld, förstörelse eller manipulation.

Dina rättigheter

Du har rätt att när som helst få dina uppgifter raderade eller ändrade och du har också rätt att få utdrag om allt som är sparat om dig personligen. Kontakta personuppgiftsansvarig via mail på: sten.andersson@intelliweb.se eller ring 08 559 160 33.

Frågor om GDPR?

  • Genom att fylla i offertformuläret genererar du ett mail till oss med de uppgifter du fyller i. Vi raderar mailet efter en månad om vi inte etablerar en fortsatt kontakt med dig. Läs mer

Våra tjänster

Webbdesign

Webbdesign

Vi designar för WordPress

Mobile First

Mobile First

När det är mobilen som ska visa webbplatsen först.

webbprojektledning-liten

Planering

Planering

Från kravspec till färdigt projekt

Insamlingssystem för bistånd

Insamlingssystem för bistånd

Vi hjälper dig samla in pengar på webben utan dyra licenser

Grafisk Formgivning

Grafisk Formgivning

Vi hjälper dig med logotyp, grafisk profil och sådant