Är det dags att förnya, förbättra, satsa mera, eller börja med WordPress?

Vi på IW STHLM brinner för att hjälpa företag och organisationer nå sina mål med hjälp av webben. När du kontaktar oss börjar vi med att skaffa oss koll på vad det är du önskar förverkliga. Lägg därför gärna ett par minuter på formuläret nedan så återkommer vi så snabbt vi kan.

  • Genom att skicka in uppgifterna i formuläret samtycker du till att vi behandlar dem i enlighet med vår integritetspolicy

  • Accepted file types: pdf, Max. file size: 50 MB.
    NOTERA: endast en fil, endast .PDF format. Har du fler filer eller önskar inte använda formuläret kan du istället mejla till epost@iwsthlm.se
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vi på IW STHLM ska som företag informera och hämta in ditt samtycke till att vi hanterar dina personuppgifter enligt den nya dataskyddsförordningen GDPR som gäller fr.o.m 25 maj 2018. Personuppgifterna det gäller är namn, telefonnummer och e-postadress vilka är uppgifter som vi måste samla in för att kunna fullfölja vår affärsrelation och uppdrag gentemot det företag/den organisation som du representerar.

Vi undviker onödig lagring

Vår ambition är att inte lagra dina personliga uppgifter i något system om det är inte är så att det är absolut nödvändigt för att vi ska kunna fullfölja vårt uppdrag gentemot vår uppdragsgivare om du exempelvis är företagets/organisationens kontaktperson och språkrör gentemot oss.

Lagring i Gmail

Om du fyller i dina uppgifter i någon av formulären på vår hemsida så genereras ett mail till oss där uppgifterna som du fyllt i hamnar i en speciell inkorg. Vi går igenom dessa mail regelbundet och sparar enbart dina personliga uppgifter så som namn och telefonnummer om du har inlett ett samarbete och blivit kontaktperson för företaget/organisationen som anlitar IW STHLM.

Lagring i Visma eEkonomi

Uppgifter om ditt namn och e-postadress lagras tillsammans med det företag/organisation som du representerar om du agerar kontaktperson eller referens för fakturering.

Lagring i vår egna molntjänst

Uppgifter om ditt namn, e-postadress eller telefonnummer som du givit oss via digitala dokument så som kravspecifikationer, offerter eller liknande lagras under den tid som ditt företag/din organisation är aktivt. Vi raderar dina personuppgifter från företaget/organisationen där aktiv kontakt med oss inte skett på 12 månader. Vi raderar också kontaktpersoner då uppdragsgivare hör av sig och önskar informera om ny kontaktperson.

Säkerhet

Vi använder ett antal professionella säkerhetsåtstjänster för att skydda alla uppgifter inom företaget från åtkomst av obehöriga, stöld, förstörelse eller manipulation.

Dina rättigheter

Du har rätt att när som helst få dina uppgifter raderade eller ändrade och du har också rätt att få utdrag om allt som är sparat om dig personligen. Kontakta personuppgiftsansvarig via mail på: sten.andersson@intelliweb.se.